Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Muzeul Județean Vaslui: Dragi copii, vă invităm în „Căsuța cu povești!”

Publicat

in

Muzeul Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui demarează un nou proiect intitulat „Căsuța cu povești”, care este dedicat copiilor. În fiecare duminică seara, pe paginile de Facebook și Instagram ale instituției de cultură va fi postat un film cu o poveste citită de pedagogul muzeal Ramona Palade. 

Obiectivele proiectului sunt: stimularea interesului pentru lectură prin introducerea juniorilor în fascinanta lume a poveștilor, îmbogățirea vocabularului, încurajarea aptitudinilor de creaţie literară ale copiilor talentați, familiarizarea cu personajele nemuritoare și personalităţile marcante ale culturii şi literaturii române.

Fest Bijuterii

Grupul țintă este format din copii de toate vârstele, dar, totodată, invităm părinții și bunicii să se alăture vizionării filmelor pentru a redescoperi farmecul poveștilor de altădată. 

Benzinaria versus

Primul weekend este dedicat universului fascinant al povestirilor istorice, al evenimentelor petrecute în vremuri de demult, când strămoșii noștri, bărbați viteji și femei curajoase, au realizat fapte extraordinare, devenite legende. Astfel, proiectul va debuta cu volumele „Povestiri istorice”, scrise de Dumitru Almaș special pentru copii, care sunt însoțite de ilustrațiile frumoase realizate de artistul plastic Valentin Tănase. 

Vă așteptăm în fiecare duminică seara pe paginile de Facebook și Instagram ale Muzeulului Județean „Ștefan cel Mare” Vaslui!

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.