Conecteaza-te cu noi

Știri Botoșani

O copilă a plecat la miezul nopții de acasă și nu s-a mai întors. Cum au gasit-o polițiștii

Publicat

in

Denisa Mihaela Amăruiți, o fată de 13 ani din localitatea Cristești, județul Botoșani, a fost dată dispărută de familie, după ce a plecat de acasă, la miezul nopții, și nu s-a mai întors. Polițiștii au cerut ajutorul populației pentru a da de urma fetiței și, din fericire, a fost găsită câteva ore mai târziu.

Actualizare 9:45. Fetița a fost identificată în noaptea de 18 spre 19 iunie, în jurul orei 4:30, în localitatea de domiciliu. Copila nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Fest Bijuterii

Știrea inițială:

Benzinaria versus

Alerta la 112 a fost dată azi noapte. Părinții copilei le-au spus agenților că fata lor a plecat de acasă în jurul orei 24:00 și nu s-a mai întors.

„În această noapte, 18 spre 19 iunie 2022, polițiștii botoșăneni au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră de 13 ani, din comuna Cristești, a părăsit voluntar domiciliul, în jurul orei 24:00, iar până în prezent nu a revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Botoșani.

Denisa Mihaela Amăruiți, dispărută în Botoșani, este căutată de familie și poliție

Semnalmente Denisa Mihaela Amăruiți:

  • aproximativ 1,56 m înălțime
  • 45 de kilograme
  • ochi albaștri
  • păr șaten de lungime medie
  • pistrui în zona obrajilor

Fetița purta un hanorac  și colanți de culoare maro, iar în picioare avea șlapi (mărime mai mare).

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea celor doi sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

Populare

Stiri din categoria: Știri Botoșani Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.