Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

O tânără mamă a omorât 4 bărbați. S-a urcat băută la volan ca să uite de divorț

Publicat

in

Iașul a mai adăugat pe lista neagră încă un criminal. De data aceasta, o tânără mamă care s-a transformat peste noapte în călău. Adina Iuliana Ghervase era până în noaptea de 17 iunie o tânără frumoasă care avea grijă de fiul ei și încerca tot posibilul să treacă peste un divorț care se pare că a afectat-o destul de mult. Soarta a vrut, se pare, să-i dea o palmă grea. A ucis patru oameni, după ce a scăpat de sub control mașina pe care o conducea. Adina a devenit într-o fracțiune de secundă unul dintre cei mai mari criminali ai Iașului. Patru oameni nevinovați au murit din cauza ei. Toate victimele, 7 la număr, erau angajate la Citadin. Patru dintre ele au murit, iar 3 au ajuns în stare gravă la spital.

Luptă contra-cronometru pentru viață

Trebuie precizat că echipa de muncitori era formată din 7 membri. Doar unul dintre ei a scăpat neatins de mașina scăpată de sub control. El a fost cel care a sunat după ajutor. În Păcurari, acolo unde s-a petrecut tragedia, a fost ulterior o adevărată desfășurare de forțe. Mai multe echipaje de prim ajutor au ajuns în zonă și au început o luptă contra-cronometru pentru salvarea victimelor. Din păcate, pentru 4 bărbați nu s-a mai putut face nimic. Leziunile suferite în urma impactului au fost incompatibile cu viața.

Fest Bijuterii

continuarea aici

Benzinaria versus

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.