Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Patru familii îşi plâng morţii, după tragedia din Iaşi! O șoferiță băută a intrat cu mașina intr-un grup de muncitori- FOTO

Publicat

in

Patru familii își plâng morții, după accidentul cumplit care a avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Iaşi. „Odihnește-te în pace, o să merg și prin foc numai să îți fac dreptate”. Sunt cuvintele pline de durere şi revoltă ale fiicei unuia dintre cei patru muncitori striviţi de maşina unei şoferiţe băute. Oamenii au sfârşit nevinovaţi pe stradă, în timp ce lucrau la canalizări.

Accidentul de joi spre vineri, din Iaşi, a îndoliat patru familii şi ţine cu sufletul la gură alte trei. Cei trei colegi răniți care au ajuns la spital sunt în stare critică, iar medicii nu ştiu dacă vor câştiga nici ei lupta. Unul dintre ei se află în continuare la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi, la Terapie Intensivă, intubat şi ventilat mecanic, fiind sedat și urmând să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale.

Fest Bijuterii

La același spital se află și un bărbat de 53 de ani, care a suferit o fractură de gambă, în timp ce o altă victimă a tragediei a fost transferată la spitalul de Neurochirurgie. 

Benzinaria versus

Toți cei șapte muncitori erau colegi la o societate de drumuri din Iași, iar în noaptea fatidică lucrau pe stradă, la canalizări. O șoferiță care se urcase beată la volan a apăsat pedala de accelerație, a pierdut controlul direcției într-o curbă, a lovit un gard, apoi a ricoșat în grupul de muncitori. Camerele de supraveghere au filmat nenorocirea. 

Patru dintre cei șapte muncitori au sfârșit tragic, sub roţile autoturismului. Din cauza impactului puternic, toată smoala pe care o aveau în autoutilitară s-a prăbuşit peste ei. Momentele de dinaintea tragediei au fost surprinse, de asemenea, de camerele de supraveghere din oraş, iar imaginile arată cum şoferiţa goneşte pe şosea cu o viteză incredibilă.

Șoferița din Iași a fost arestată pentru 30 de zile

După nenorocire, șoferița de 39 de ani a plecat relaxată.

A fost găsită de polițiști după 12 ore, pe terasa unui mall. După audieri, tânăra a fost reținută, iar astăzi, instanța a dispus arestarea preventivă a acesteia pentru 30 de zile.

Femeia, care în noaptea de joi spre vineri a produs tragedia cu patru morți din Iași, consumase alcool, având o alcoolemie de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. După accident, a mers la spitalul de Neurochirurgie, dar a refuzat să fie internată. 

Patru muncitori au murit nevinovați

Cei patru muncitori ale căror vieți au fost curmate într-o secundă aveau peste 15 ani de experiență în muncă. Cel mai tânăr împlinise luna trecută 45 de ani, alţi doi aveau 47 și 48 de ani, iar cea de-a patra victimă 54 de ani.

Toţi s-au angajat la societatea de drumuri Citadin în acelaşi an, 2007. 

Dintre ceilalţi trei bărbaţi, care au fost răniţi, cel mai tânăr are 33 de ani şi este angajat la firma respectivă din luna martie. Nicolae – Ciprian, Ioan, Constantin şi Gheorghe sunt plânși acum de familiile lor, care se pregătesc să-i conducă pe ultimul lor drum.

„Odihnește-te în pace, o să merg și prin foc numai să îți fac dreptate”

Sunt cuvintele pline de durere şi revoltă ale fiicei unuia dintre cei patru muncitori morți, care promite să-i facă dreptate tatălui ei.

„Dumnezeu sa te ierte îngerul meu, ai luat jumătate de mine cu tine, cel mai bun om, cel mai iubit tată. Odihnește-te în pace, o sa merg și prin foc numai să îți fac dreptate. 

O criminală te-a luat de lângă noi. Te iubesc și te voi iubi pana o sa cada pământul și peste mine”, a scris tânăra pe Facebook. 

„Ai lăsat Ioane o tristețe de nedescris, am înmărmurit, nu-mi vine sa cred..Cum o sa învețe familia ta sa trăiască fără sufletul tău atât de bun lângă ei ,cum? As striga sa ma audă cerul sa te trimită inapoi..pentru ce te,a luat,,aveai atâtea de făcut.. am sa te regret toată viata,nu mai am cuvinte,mi-e sufletul ghemuit..off,Dumnezeu sa te așeze unde drepții se odihnesc! Putere dragilor, e un moment de grea încercare…CONDOLEANTE!!!”, este unul dintre zecile de mesaje de condoleanțe care continuă să curgă pentru cei care au plecat.

Ciprian, unul dintre muncitorii care s-au prăpădit la Iași, era soțul unei cântărețe de muzică populară

Printre victimele accidentui mortal se afla și inginerul Ciprian D., soțul unei cunoscute cântărețe de muzică populară din Iași. Cu sufletul sfâșiat de durere, artista și-a exprimat suferința într-o postare pe Facebook, în care deplânge moartea soțului ei iubit. 

„De astăzi viața mea nu va mai fi la fel…Am avut cel mai iubitor soț care ar fi putut exista vreodată, poate nici nu am meritat toată iubirea și devotamentul pe care ni le-a oferit mie și fiicei noastre. Azi, cu sufletul sfâșiat de durere, amândouă îi promitem că vom merge înainte și vom ajunge acolo unde știm că și-ar fi dorit să ne vadă. Noi am fost rațiunea lui de a trăi, acum el va fi cel pentru care noi vom merge înainte, înfruntându-ne durerea și dorul. Nu te vom uita niciodată și știm că ne vei veghea mereu de acolo de sus! Te vom iubi mereu!”, a scris artista pe rețeaua de socializare.

Ciprian avea doar 47 de ani. Împreună cu soția și fiica lor, Daria, erau o familie fericită. Până în noaptea de joi spre vineri, când a murit nevinovat, părăsindu-și pentru totdeauna, fără voia lui, cele mai dragi ființe. Bărbatul va fi înmormântat duminică,19 iunie, la Cimitirul Petru și Pavel din Iași.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.