Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Un copil a murit înecat! Era la scăldat cu câțiva prieteni

Publicat

in

Astăzi, 19 iunie 2022, un băiat, în vârstă de 14 ani, s-a înecat într-o viroagă din satul Santa, comuna Mogoșești, județul Iași.

UPDATE: Din nefericire, medicii au constatat decesul.

Fest Bijuterii

UPDATE: Băiatul, în vârstă de 14 ani, Olaru Neculai, provine dintr-o familie cu 7 frați, iar el este cel mai mic. Neculai venise la scăladat cu încă trei băieți de vârsta lui, care s-au speriat și au fugit. Niciunul dintre ei nu știa să înoate. După mai multe căutări, băiatul a fost scos din apa adâncă de 2 metri după o oră. În momentul de față, băiatul este resuscitat de cadrele medicale.

Benzinaria versus

UPDATE: Minorul în vârstă de 16 ani a fost scos la mal. În acest moment i se aplică manevrele de resuscitare de către echipajul medical SAJ sosit la locul interventiei.

Ora 14.03: copil 16 ani, înecat-Santa-Mogoșești, dirijat C2 103, scos după aproximativ 25 minute. Acum este în curs de resuscitare., au transmis reprezentanții SAJ Iași.

El se afla la scăldat cu mai mulți copii. La fața locului intervin forțe și mijloace din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași cu o autospecială de primă intervenție și scuba.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.