Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Circulatie blocata la Munteni de Jos! Autotren rasturnat de-a latul soselei 

Publicat

in

UPDATE:

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și un echipaj specializat pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DJ 245A, între localitățile Muntenii de Jos (comuna Muntenii de Jos) și Lipovăț (comuna Lipovăț).
La sosirea echipajului de intervenție a fost găsit un autovehicul de mare tonaj răsturnat pe carosabil. Din autovehicul se scurgeau lichide combustibile. De asemenea, încărcătura autovehiculului (peste cinci tone de viscere) era împrăștiată pe carosabil și în afara acestuia, pe o lungime aproximativ 50 metri, circulația fiind blocată pe ambele sensuri de mers.
La sosirea pompierilor, șoferul autocamionului răsturnat se autoevacuase.
Victima a fost evaluată de echipajul SAJ Vaslui sosit la locul accidentului.
Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice (au îndepărtat bornele bateriei, au oprit scurgerile de combustibil, au absorbit cu nisip combustibilul scurs pe carosabil, iar mai apoi au îndepărtat urmele de ulei și combustibil de pe șosea). Pentru recuperarea materiilor organice împrăștiate pe șosea, a fost sesizată Garda de Mediu.
Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.
În continuare, circulația este întreruptă în zonă.

Fest Bijuterii

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere cu apă (autospecială echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare) și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI la un accident rutier produs în localitatea Muntenii de Jos, comuna Muntenii de Jos.
Din primele informații, este vorba de un autotren răsturnat. Conducătorul auto s-a autoevacuat. Nu sunt alte victime.

Benzinaria versus

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.