Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cosmar pentru vasluienii care ajung in Autogara Vaslui- FOTO

Publicat

in

Cunoscută de vasluieni drept Autogara Mare, autogara Rotrans și-a închisdefinitiv, porțile. Problema este că Autogara Transurb nu poate prelua operatori privați, conform contractului de finanțare încheiat cu Uniunea Europeană. În asemenea condiții, operatorii de transport persoane care foloseau serviciile Rotrans au fost nevoiți să se descurce fiecare cum poate.

Astfel, Autogara Vaslui s-a mutat într-un spațiu impropriu unde abia încap autobuzele. Nici măcar asfalt nu este în zona respectivă. 

Fest Bijuterii

Este un drum pietruit, mai rău ca la țară. 

Benzinaria versus

“E ca la iarmaroc aici, nici nu știu cum găsesc autobuzul”, a spus o biată femeie. 

“Eu nu îmi pot da seama cine o putut autoriza asemenea mizerie sa fie autogara. Este revoltator, mai rău ca intr-un sat uitat de lume”, a spus o altă femeie. 

Operatorii care activau în fosta Autogară Rotrans susțin că 

terenul și clădirea au fost înstrăinate și ca atare nu au putut încheia contracte noi. Acum fiecare se descurcă așa cum poate. Evident, aitoritățile nu sunt deloc interesate de această problemă și de coșmarul cetățenilor. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.