Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Nelu Tătaru despre o Românie care să reprezinte un acasă mai bun pentru oamenii din țară și diaspora

Publicat

in

Constant, politicienii trebuie să găsească pârghiile potrivite cu care să acționeze pentru binele celor ce și-au pus încrederea în mâinile lor. Deputatul Nelu Tătaru vorbește într-o postare publica despre așteptări, despre nemulțumiri, dar și despre principiile care trebuie sa-i călăuzească neincetat pe politicieni.

„În vremuri în care avem nevoie de repere morale și rezultate reale, trebuie să livrăm românilor garanțiile necesare îndeplinirii obiectivelor asumate. Dinamica lumii politice și nemulțumirile care apar generează neliniște, însă scopul trebuie să fie acela de a ne concentra pe deschiderea de noi perspective, mai bune, pentru România”, spune medicul Tătaru. El continua și punctează faptul că PNL rămâne credibil, prin echilibru și acțiuni echitabile.

Fest Bijuterii

„Sunt și vor rămâne stabile doar formațiunile clădite pe principii solide, câștigând încrederea prin fapte, nu prin vorbe. Pentru că știm cu toții: încrederea se câștigă extrem de greu și se poate pierde într-o secundă. Este dimensiunea în care capătă contur viziunea mea despre cum ar trebui să arate o Românie care să reprezinte un acasă mai bun pentru oamenii din țară și diaspora.

Benzinaria versus

Viziunea mea este reflexia dorinței majorității, a tuturor celor care îmi semnalează de fiecare dată nevoile și lacunele de orice fel”.

Nelu Tătaru vorbește si despre toți cei care muncesc pentru o schimbare in bine și nu se lasă călăuziți de iluzii.

„Este singura modalitate prin care noi toți, și cei din mediul privat, și cei de la stat, putem să avem parte de mai bine. Cu bune, cu rele, cu realizări sau eșecuri, cu lipsuri sau împliniri, ne dorim să fim bine și să ne așezăm la masa soluțiilor. Chiar dacă este vorba despre un proces care va avea loc în timp, trebuie să avem rezultate concrete, nu simple iluzii ale unei vieți mai bune”, a conchis deputatul hușean.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.