Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Sotul unei doctorite, beat la volanul unui tir! S-a rasturnat cu autotrenul si a provocat un dezastru ecologic, iar Garda de Mediu face ancheta 

Publicat

in

Garda de Mediu Vaslui a fost sesizată în urma accidentului rutier petrecut în localitatea Muntenii de Jos, în care un autotren încărcat cu viscere s-a răsturnat. Șoferul, soțul unei doctorițe din Vaslui, era băut, dar asta nu l-a împiedicat să se urce la volan și să provoace un adevărat dezastru ecologic. 

Pompierii din cadrul Detaşamentului Vaslui al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI, iar circulaţia a fost întreruptă în zonă.

Fest Bijuterii

„La sosirea echipajului de intervenţie a fost găsit un autovehicul de mare tonaj răsturnat pe carosabil. Din autovehicul se scurgeau lichide combustibile. De asemenea, încărcătura autovehiculului, peste cinci tone de viscere, era împrăştiată pe carosabil şi în afara acestuia, pe o lungime aproximativ 50 metri, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri de mers. La sosirea pompierilor, şoferul autocamionului răsturnat se autoevacuase. Victima a fost evaluată de echipajul SAJ Vaslui sosit la locul accidentului. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI specifice, au îndepărtat bornele bateriei, au oprit scurgerile de combustibil, au absorbit cu nisip combustibilul scurs pe carosabil, iar mai apoi au îndepărtat urmele de ulei şi combustibil de pe şosea. Pentru recuperarea materiilor organice împrăştiate pe şosea, a fost sesizată Garda de Mediu”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Benzinaria versus

Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

„În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0.9 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.