Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un băiat de 18 ani arestat după ce și-a înjunghiat prietena de 15, cu briceagul, din gelozie

Publicat

in

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Murgeni, din cadrul Poliției Orașului Murgeni, au documentat și probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 18 ani, din comuna Șuletea, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

​În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în data de 20 iunie 2022, la ora 15.40, tânărul cercetat, aflat în localitatea/comuna Epureni, județul Vaslui, pe fondul unei stări de gelozie, ar fi provocat scandal și ar fi agresat o minoră de 15 ani, din aceeași localitate, cu care anterior ar fi avut o relație de prietenie. 

Fest Bijuterii

Victima a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Benzinaria versus

În cursul zilei de 21 iunie 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii din Murgeni au luat față tânăr măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Tot astăzi, 21 iunie 2022, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.    

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.