Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Bărbat tâlhărit de trei ori într-o zi de către aceeași bandă de minori 

Publicat

in

Un bărbat din Cotnari a fost tâlhărit de trei ori în decurs de 24 de ore, de către aceeași bandă de minori. Doi dintre ei au plasați într-un centru educativ, iar împotriva celui de-al treilea nu s-a putut lua nicio măsură, pentru că are doar 13 ani.

Trei minori din Cotnari au intrat pe 4 februarie 2022 în casa unui localnic pentru a-l jefui, scrie Ziarul de Iași. Au forțat ușa casei și au năvălit peste bărbat lovindu-l și cerându-i să le dea toți banii.

Fest Bijuterii

Omul a refuzat, iar după ce l-au controlat i-au găsit în buzunare 5 lei și un telefon Nokia, pe care le-au luat și au fugit.

Benzinaria versus dragoliv

S-au întors însă după numai o oră și l-au luat din nou la bătaie pe bărbat, cerându-i din nou să le dea toți banii. Au răscolit de data asta toată casa, dar nu au găsit nimic, motiv pentru care au plecat fără să mai ia nimic cu ei.

A doua zi au revenit și i-au cerut iar bărbatului bani, l-au bătut din nou și, pentru a fi cât mai convingători, i-au tăiat părul cu un cuțit. Nici de această dată nu au avut ce să ia, astfel încât au plecat fără nimic.

Condamnați la peste un an de internare într-un centru educativ

O lună mai târziu, minorii mai mari au fost arestați pentru 30 de zile, iar împotriva celui de-al treilea nu a putut fi luată nicio măsură, întrucât are doar 13 ani.

Tinerii au fost judecați pentru tâlhărie în formă continuată, faptă pedepsită cu până la 12 ani de închisoare, dar pentru că sunt minori și provin din familii cu probleme au fost condamnați la 1 an și 4 luni, respectiv 1 an și 2 luni de internare într-un centru educativ.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.