Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Bărbat acuzat că şi-a bătut şi ameninţat soţia, iar apoi i-a incendiat autoturismul 

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 45 de ani este acuzat de violenţă în familie, distrugere şi ameninţare pentru că şi-ar fi bătut şi ameninţat cu moartea soţia, iar apoi i-a incendiat autoturismul, după ce femeia s-a refugiat în locuința mamei sale.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, incidentul s-a petrecut luni noaptea, când Poliţia oraşului Negreşti a fost sesizată cu privire la faptul că, în comuna Rafaila, se manifestă un incendiu la un autoturism.

Fest Bijuterii

„Cu ocazia cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, o femeie în vârstă de 35 de ani, din localitatea Rafaila, ar fi fost lovită şi ameninţată cu moartea de către soţul său, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din aceeaşi localitate. În urma acestui conflict, femeia s-ar fi deplasat la locuinţa mamei sale, iar în jurul orei 22,20, aceasta a observat faptul că la autoturismul proprietate personală a izbucnit un incendiu. În urma producerii incendiului, nu au rezultat victime omeneşti, autoturismul fiind distrus în proporţie de 90%. De asemenea, s-a mai stabilit faptul că soţul femeii ar fi incendiat autoturismul. Totodată, a fost emis ordin de protecţie provizoriu împotriva bărbatului de 45 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

Benzinaria versus dragoliv

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, ameninţare şi distrugere prin incendiere.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.