Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Șoferița care a murit in accidentul de pe DE 581, conducea cu 140 km/h 

Publicat

in

În judeţul Vaslui, o şoferiţă a murit pe loc după ce a intrat cu maşina într-un TIR.

Teribilul accident a avut loc ieri în localitatea Creţeşti, judeţul Vaslui. O femeie nu a mai ţinut cont de limita de viteză şi a apăsat pedala de acceleraţie cât a putut de tare. A încercat o depăşire periculoasă, dar nu a mai reuşit să ajungă cu autoturismul pe sensul ei de mers. Acesta a intrat violent, frontal, într-un TIR. Impactul i-a fost fatal. 

Fest Bijuterii

„Din nefericire, victima, o femeie de 53 de ani, nu a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanţa TIM fiind nevoit să declare decesul acesteia”, a declarat Marius Stanciu, purtător de cuvânt ISU Vaslui.

Benzinaria versus dragoliv

Şoferiţa ar fi condus cu o viteză mult peste limita legală. Martorii susţin că acul vitezometrului ar fi rămas oprit la 140 de kilometri pe oră.

„Nu mai am cuvinte, vă spun. Şi viteză, şi neatenţie, trebuie să evităm noi orice impact să nu se întâmple aşa ceva”, spune șocat un bărbat.

„Îi ştiu, chiar suntem prieteni de familie. Băiatul dumneaei urma să aibă nuntă peste două, trei săptămâni. Ce pot să spun? Îmi pare rău! Condoleanţe familiei”, mărturisește un tânăr.

În urma accidentului, şoferul de TIR din Republica Moldova a avut nevoie şi el de îngrijri medicale. Acesta a rămas internat la Spitalul Huși

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.