Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Bărbaţi reţinuţi după ce au snopit în bătaie un tânăr, în faţa unei săli de jocuri 

Publicat

in

Poliţiştii suceveni anunţă, sâmbătă, că au reţinut pentru 24 de ore trei indivizi care, în luna mai, au bătut în stradă un bărbat, în faţa unei săli de jocuri de noroc din Suceava. Ancheta a fost deschisă după ce victima a ajuns la spital pentru îngrijiri, iar reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat Poliţia.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, dosarul penal care vizează infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost deschis după ce, în data de 2 mai, angajaţii unităţii de Primiri Urgenţe Suceava au anunţat telefonic la Poliţia Municipală Suceava că la spital s-a prezentat un bărbat agresat fizic. ”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Ordine Publică care l-a identificat pe bărbatul de 36 ani, stabilindu-se că acesta ar fi fost lovit în zona feţei de către trei persoane necunoscute. Deşi a manifestat reticenţă în oferirea unor detalii cu privire la evenimentul în care a fost implicat şi cu privire la susţinerea poziţiei procesuale, poliţiştii au continuat verificările fiind întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe”, au transmis poliţiştii.  

Fest Bijuterii

Trei bărbaţi, reţinuţi după ce au sărit la bătaie în faţa unei săli de jocuri din Suceava

Aceştia au precizat că, în urma activităţilor  investigative şi de cercetare penală întreprinse, s-a conturat activitatea infracţională a trei bărbaţi cu vârste de 49, 25 şi 24 de ani, toţi din municipiul Suceava, care, la data de 02.05.2022, în jurul orei 21:00, fiind în faţa unei săli de jocuri de noroc situată în municipiul Suceava, au exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, lovind-o cu pumnii şi cu picioarele în zona superioară a corpului, cauzându-i leziuni fizice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-13 zile de îngrijiri medicale.  

Benzinaria versus dragoliv

”Prin acţiunile acestora, executate în loc public, a fost creată o stare de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică”, transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Suceava. Potrivit sursei citate de news.ro, poliţiştii au făcut, vineri, 29 iulie, trei percheziţii domiciliare şi una asupra unui autoturism, acţiuni în urma cărora au fost identificate mai multe mijloace de probă. Cei trei suspecţi au fost audiaţi şi reţinuţi. Cercetările continuă, în cadrul dosarului coordonat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.