Conecteaza-te cu noi

Știri Botoșani

Două fetițe aflate în plasament, abuzate sexual de asistentul maternal 

Publicat

in

Un bărbat din Botoșani a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru că a abuzat sexualdouă copile pe care le avea în plasament.

Două fetițe date în plasament unei familii din Darabani, județul Botoșani, au fost abuzate sexualchiar de către asistentul maternal la care locuiau.

Fest Bijuterii

În august 2020, bărbatul în vârstă de 45 de ani care le-a abuzat pe cele două copile a fost trimis în judecată pentru agresiune sexuală în formă continuată, scrie Monitorul de Botoșani.

Benzinaria versus dragoliv

După doi ani, în data de 29 august 2020, magistrații au decis ca bărbatul să fie condamnat la opt ani de închisoare.

„La data de 29 iulie 2022, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat un bărbat de 45 de ani, din oraşul Darabani, pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de către Judecătoria Darabani. Bărbatul a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală în formă continuată. Acesta a fost escortat şi încarcerat la Penitenciarul Botoşani”, este comunicatul transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoşani.

Cercetările au fost declanşate în octombrie 2019, când poliția a fost informată că cele două copile ar fi abuzate de asistentul maternal la care se aflau în grijă. Conform cercetărilor, agresiunile sexuale ar fi început în 2017.

Conform Monitorul de Botoșani, în județ, numărul agresiunilor sexuale asupra minorilor a crescut alarmant. Conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani a decis specializarea unui procuror care va coordona investigaţiile îdin astfel de dosare. 

Sursa: Monitorul de Botoşani

Populare

Stiri din categoria: Știri Botoșani Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.