Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Restaurantul CLASIC din Vaslui, tradiția merge mai departe!

Publicat

in

Restaurantul CLASIC din Vaslui rămâne în topul preferințelor, prin bun gust și eleganță. Administratorii locației s-au adaptat cerințelor actuale și au ridicat stacheta, astfel încât până si cei mai pretențioși clienți găsesc aici atmosfera visata, în funcție de eveniment. Restaurantul CLASIC are o capacitate de 360 de locuri, iar din sezonul următor, aici se va deschide o sala noua, cu 150 de locuri. „Venim in întâmpinarea tuturor dorințelor celor care ne trec pragul.

Ne tratam musafirii cu respect, cu servicii de calitate, astfel încât restaurantul CLASIC rămâne un punct de reper pe harta locațiilor care organizează evenimente locale în oraș! Toate petrecerile organizate aici sunt speciale, iar oamenii păstrează amintiri deosebite, ceea ce ne aduce satisfactii și ne motiveaza”, au spus frații Acatrinei, reprezentanții firmei. Astfel, restaurantul CLASIC, situat in incinta SC Rotrans Vaslui, continua tradiția evenimentelor bine făcute, a petrecerilor de neuitat! Sunați la 0728 037 475 și mergeți să vedeți locația!

Fest Bijuterii

Benzinaria versus dragoliv

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.