Conecteaza-te cu noi

Știri Bacău

Un bărbat a ucis-o pe soția vărului său și pe copila acesteia, de doar 10 ani. Ucigașul se îndrăgostise de victima sa

Publicat

in

O dublă-crimă șocantă a avut loc în comuna Gioseni, din județul Bacău. Un bărbat a înjunghiat mortal o femeie în vârstă de 35 de ani, soția vărului său, apoi s-a năpustit asupra unei fetițe de 10 ani, fiica acesteia. În cele din urmă, individul și-a tăiat gâtul. Toți trei au murit după episodul de o violență rară. Poliția a ajuns la fața locului și face cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares Oferta Geologie Iasi

La fața locului poliția a descoperit copila decedată – femeia a reușit să ajungă să anunțe vecinii, însă a murit și ea din cauza rănilor grave. Atacatorul s-a sinucis, provocându-și leziuni la nivelul gâtul. Din primele informații, copila avea 10 ani, iar femeia 35. Ambele au decedat.

Ce spune poliția despre crima din Gioseni, județul Bacău

„La data de 30 Iulie a.c, în jurul orei 17.40, Inspectoratul de Poliție Județean Bacău a fost sesizat prin 112, despre faptul că, în comuna Gioseni ar fi trei persoane înjunghiate. La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști de investigații criminale, criminaliști și procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Din primele cercetări s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din comuna Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani și o minoră de 10, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză și-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viața. Cercetările continuă în acest caz, în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău”, a transmis IPJ Bacău.

Crima din Bacău: Copila care a reuşit să scape din mâinile agresorului a povestit cum s-a întâmplat totul

Vecin: A zis nu mai spuneți nimic, că eu știu că e și mama moartă și surioara mea.

Femeia în vârstă de 35 de ani era soţia unui văr de-ai atacatorului. Oamenii din sat spun că totul s-ar fi întâmplat din cauza geloziei.

Cei doi ar fi avut o relaţie, dar în ultima perioadă femeia ar fi vrut să îi pună capăt şi a refuzat să îl mai primească în curte.

Vecină: Venea de multe ori. Erau veri, prieteni. Îl trimiteam acasă de multe ori și noi și vecinii.

Reporter: Credeţi că din gelozie s-a întâmplat asta?

Vecină: Da. Păcat!

Soţul victimei este plecat la muncă în străinătate şi urmează să se întoarcă acasă ca să-şi inmormânteze soţia şi copilul. Fetiţa care a scăpat cu viaţă a fost consiliat psihologic.

Codreanu Cristian, director DGASPC Bacău: Aseară, în jurul orelor 23.54, am încredinţat-o unchiului, respectiv familiei lărgite, şi astăzi se află la bunici.

Procurorii au deschis dosar penal pentru omor calificat.

Populare

Stiri din categoria: Știri Bacău Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.