Conecteaza-te cu noi

Știri Neamț

Al doilea pod surpat în Neamţ, în mai puțin de două luni. O gaură uriașă a apărut chiar în mijloc, între sensurile de mers 

Publicat

in

Încă un pod cu probleme în judeţul Neamţ. În comuna Teiul Doamnei s-a surpat o bucată uriaşă din podul aflat în zona intersecției spre Mănăstirea Petru Vodă. 

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Iniţial, poliţiştii au restricţionat traficul în zonă pentru maşinile de mare tonaj. Ulterior, au fost montate semafoare, traficul fiind reluat pe un fir, alternativ, a anunţat Poliţia Română. Din primele evaluări, incidentul s-a produs datorită suprasolicitării, podul respectiv nefiind semnalat cu probleme de la ultima revizie efectuată de experți. 

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

55 de poduri din România, în pericol de prăbuşire

Este al doilea incident din Neamţ, care implică probleme grave cu un pod, în mai puţin de două luni. La începutul lunii iunie, un pod rutier peste râul Siret s-a rupt, iar un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă şi un bărbat a fost rănit.

În România există 55 de poduri încadrate în clasa tehnică 5, adică aflate în pericol de prăbuşire.

Populare

Stiri din categoria: Știri Neamț Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.