Conecteaza-te cu noi

Stiri Moldova

Trei indivizi care vindeau cocaină cu 100 de euro pe gram, reţinuţi pentru 24 de ore 

Publicat

in

Trei persoane care vindeau cocaină contra sumei de 100 de euro/gram consumatorilor din județele Bacău și Vrancea au fost reținute de polițiștii și procurorii DIICOT.

Procurorii DIICOT Vrancea au dispus reținerea pentru 24 de ore a trei inculpați cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, relatează mediafax.ro. Oamenii legii au informații că, începând cu luna iulie 2022, cei trei inculpați, din județul Bacău, au procurat, transportat, deținut, oferit și vândut diferite cantități de cocaină (contra sumei de 100 euro/gram) consumatorilor de pe raza județelor Bacău și Vrancea.

Fest Bijuterii

Benzinaria versus dragoliv

În urma punerii în aplicare a două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Bacău și a percheziționării vehiculului folosit de unul dintre inculpați a fost descoperită și ridicată cantitatea totală de aproximativ 130 de grame de cocaină, precum și sumele de 3.600 de euro, 3.000 de lire sterline și 9.200 de lei, aproximativ 150 de grame de bijuterii din aur și un autoturism de lux”, arată DIICOT.

Marți va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Populare

Stiri din categoria: Stiri Moldova Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.