Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Incendiu intr-un apartament de pe Ana Ipatescu

Publicat

in

Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și echipaje specializate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament din municipiul Vaslui, pe strada Ana Ipătescu. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta pe o suprafață foarte mică, acesta pornind de la un recipient sub presiune încărcat cu propan, dar care a fost manevrat necorespunzător. Cele două persoane aflate în locuință, între care și un băiat în vârstă de 11 ani au suferit atacuri de panică, acestea primind îngrijiri medicale la fața locului.
Incendiul a fost lichidat fără probleme.
Pagubele materiale au fost minime.
Intervenția pompierilor a fost mult îngreunată de mai multe autoturisme staționate necorespunzător, una dintre autospecialele de stingere cu apă și spumă fiind nevoită să urce pe trotuar și să treacă la o distanţă de câțiva milimetri de colțul blocului pentru a putea ajunge la locul intervenției.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.