Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Cinci victime, printre care un copil, in urma unui accident produs pe DN 15D- FOTO

Publicat

in

In accidentul pe DN 15 D, in afara localității Cantalaresti, au fost implicate trei autoturisme. Cinci persoane au fost vătămate, printre care și un copil. Traficul este blocat, in acest moment pentru efectuarea cercetărilor de către polițiști. Potrivit martorilor, accidentul s-ar fi produs pe fondul unei depășiri defectuos de catre unul dintre șoferi. Oamenii legii vor stabili cum s a petrecut totul.

“Astăzi la ora 17:23 am fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe drumul național DN 15D, în proximitatea localității Cănțălărești, comuna Ștefan cel Mare, sensul spre municipiul Iași.

Fest Bijuterii

În accident au fost implicate 3 autovehicule și au suferit vătămări corporale 5 persoane (4 adulti și un copil), fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Benzinaria versus dragoliv

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.