Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Medalii pentru sportivii pregatiti de Emilian Stirbu- FOTO

Publicat

in

Împătimiți ai fitnessului și culturismului din toată țara au participat la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Competiția a fost organizată la Sibiu, in perioada 31 august-4 septembrie și a vizat mai multe categorii: cadeți, juniori, seniori, masters și fitness challenge.

Lotul pregătit și coordonat de Emilian Stirbu a concurat la 14 categorii și a obținut sapte medalii: aur Iulia Cordea, argint Emilian Stirbu și 5 cinci medalii de bronz prin Iulia Cordea, Eusebiu Penelea și Emilian Stirbu. Sportivii au reușit doua clasari pe locul 4, doua clasari pe locul 5 prin Denis Chirilă, doua clasari pe locul 6 prin Iulia Cordea și Emilian Stirbu și o participare în semifinala prin Eusebiu Penelea.

Avis Coffee Shop

„A fost un maraton de sport perfect organizat. Ca antrenor coordonator al lotului țin sa mulțumesc, in primul rand, sportivilor pentru participare. Știu cât de greu a fost fizic, psihic și financiar. Trebuie sa precizez că anul acesta a avut loc prima ediție a Campionatului național fitness Challenge, individual și perechi. Am reușit medalia de bronz prin Iulia Cordea in cadrul categoriei master feminin”, a declarat Emilian.

El și-a exprimat recunoștința și față de conducerea primăriei Vaslui, dar și administratorilor sălii Power Gym unde se antrenează. Un gând bun a avut și pentru președintele Gabriel Toncean pentru șansa de a participa la acest eveniment.

„Pentru clubul nostru a fost încă o ediție de campionat național în care ne-am făcut simțită prezenta, onorabil îmi permit sa spun. Succes tuturor in continuare și sa ne revedem cu bine!”, a conchis antrenorul.

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.