Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Un bărbat a fost înjunghiat mortal de soție după ce a vrut să o bată cu ranga

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din localitatea ieşeană Bărbăteşti, a murit după ce în cursul nopţii de joi spre vineri a fost înjunghiat de soţie cu un cuţit.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat că bărbatul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a vrut să îşi bată soţia cu ranga, iar femeia a încercat să se apere, informează Agerpres.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„La ora 01,35 a fost primită o solicitare pentru un pacient inconştient, înjunghiat de soţie, în satul Bărbăteşti din comuna Cucuteni. Am trimis un echipaj cu o autospecială C2 de la Paşcani şi un altul cu o autospecială B2 de la Târgu Frumos. La locul solicitării au găsit un bărbat de 64 de ani, prezentând la nivelul regiunii precordiale o plagă prin înjunghierea cu un cuţit. Rana era de aproximativ 2 cm. Pacientul se afla în stop cardio-respirator. A fost înjunghiat de către soţie, aparent după consumul de alcool şi, pe fondul unui conflict verbal şi fizic, ar fi vrut să îşi lovească soţia cu o rangă, iar aceasta a încercat să se apere”, a precizat dr. Diana Cimpoeşu.

Potrivit sursei citate, solicitarea pentru ambulanţă a fost făcută de fiul acestora, care şi-a găsit tatăl înjunghiat în curte.

„S-au efectuat manevrele de resuscitare cardio-respiratorie, însă din păcate nu a răspuns manevrelor, declarându-se decesul. La locul solicitării a fost prezentă şi Poliţia”, a menţionat dr. Diana Cimpoeşu.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.