Conecteaza-te cu noi

Știri Bacău

Acoperiş smuls de rafale după ce meteorologii au emis trei avertizări de Cod portocaliu 

Publicat

in

Furtuna abătută sâmbătă seară asupra judeţului Bacău a provocat pagube materiale. În municipiul Bacău, rafalele au smuls bucăţi mari de tablă dintr-un acoperiş, iar într-o altă zonă a oraşului un demisol a fost inundat din cauza ploii torenţiale.

A fost nevoie de intervenţia pompierilor, sâmbătă seară, după ce furtuna abătută asupra mai multor localităţi din judeţ a provocat pagube. Cea mai afectată localitate a fost municipiul Bacău, unde rafalele de vânt au smuls bucăţi de tablă din acoperiş, pe strada Alecu Russo, unele dintre acestea avariind un autoturism. 

Fest Bijuterii

Rafalele au smuls bucăţi mari de tablă dintr-un acoperiş

Potrivit ISU Bacău, pompierii au intervenit de asemenea pe strada Bicaz, unde un demisol a fost inundat. În urna fenomenelor meteorologice nu au fost raportate victime, relatează news.ro.

Meteorologii au emis, sâmbătă seară, avertizare Cod portocaliu vizând intensificări ale vântului de peste 80…90 km/h, averse de peste 35 … 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină pentru zeci de localităţi din judeţele Bacău şi Vrancea. Avertizarea a fost valabilă între orele 19:25 şi 20:30. 

Sâmbătă seară, până la ora 22:00, în judeţul Bacău localităţile Podu Turcului, Răchitoasa, Stănişeşti, Glăvăneşti, Motoşeni, Plopana, Dealu Morii, Lipova, Vultureni, Coloneşti, Onceşti, Izvoru Berheciului se află în continuare sub avertizare nowcasting cod portocaliu vizând intensificări care vor depăşi la rafală 80…90 km/h, averse care vor depăşi 35 … 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină.

Populare

Stiri din categoria: Știri Bacău Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.