Conecteaza-te cu noi

Știri Botoșani

Înjughiată în timp ce dormea, pentru că a vrut să divorţeze. O femeie este în stare gravă după ce a fost atacată de soţ 

Publicat

in

A fost o adevărată desfăşurare de forţe aseară în Botoşani. Zeci de poliţişti şi mascaţi au împânzit oraşul, în căutarea unui bărbat care şi-a înjunghiat soţia. Femeia abia depusese actele de divorţ. Individul a aşteptat să adoarmă şi a înjunghiat-o de mai multe ori. A fugit, dar a fost prins în scurt timp. 

Nu era prima dată când cei doi soţi se certau. De data asta însă, bărbatul n-a suportat faptul că soţia a cerut divorţul, aşa că a decis să se răzbune, după ce a băut ca să prindă curaj. S-a întors acasă înarmat cu un cuţit, convins că soţia lui a adormit, şi a înjunghiat-o de două ori.

Fest Bijuterii

Speriată de ţipete, fiica a sărit în apărarea mamei, dar a fost şi ea ameninţată. Un văr de-al fetei, care era şi el în apartament, a intervenit şi a reuşit să o scape din mâinile tatălui agresor.  

Martor: Ea era în cameră, dormea şi eu eram la bucătărie.

ReporterVerişoara ta era în cameră şi dormea?

MartorDa. Şi eu eram aici în bucătărie.  Am vrut să mă duc până la geam, să fumez şi am văzut. 

Mai multe ambulanţe şi echipaje de poliţie au sosit la faţa locului în scurt timp. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital şi internată la terapie intenstivă. 

Individul a fugit desculţ prin oraş, încercând să scape de poliţie. Zeci de minute a fost căutat de poliţişti şi mascaţi. A fost găsit şi imobilizat la câteva blocuri distanţă. Încă sub efectul alcoolului, i-a luat în râs pe agenţi. 

PoliţistBună seara! De la Poliţie suntem, da?

Atacator: Da? 

Poliţist:  Aveţi ceva asupra dumneavoastră?

Atacator: Da.

Poliţist:  Ce aveţi? Ce aveţi asupra dumneavoastră?

Atacator: Un pistol cu bile. 

Poliţist:  Un pistol cu bile? Unde îl aveţi?  

Individul a fost dus la audieri, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Femeia se află în continuare internată la terapie intensivă. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Botoșani Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.