Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în județul Suceava. Două persoane au murit 

Publicat

in

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică seara, în zona Hurjuieni, a anunțat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Acesta a spus că, din primele informaţii, ar fi două victime decedate.

Fest Bijuterii

La fața locului au fost trimise autospeciale de stingere şi două ambulanţe.

Potrivit ISU Suceava, avionul a căzut în zona localităţii Hurjuieni, iar cele două persoane aflate în aeronavă au murit pe loc, arată News.

Una dintre victime este fratele fostului ministru Cristian Adomniței

La impactul cu solul, avionul nu a luat foc, precizează oficialii instituţiei.

„Din păcate, informaţia iniţială se confirmă, sunt două victime decedate de sex masculin. Colegii mei ajunşi la faţa locului nu au găsit probleme deosebite în sensul ca avionul să fie în flăcări. S-a asigurat perimetrul, iar ancheta a fost preluată de organele abilitate”, a spus Alin Găleată, ajuns în comuna Gălăneşti.

Din primele informaţii, victimele accidentuluisunt instructorul de zbor Marcel Ilieșe, din municipiul Bucureşti, şi afaceristul sucevean Bogdan Constantin Adomniţei.

Bogdan Constantin Adomniței este fratele fostului ministru liberal al Educației, Cristian Adomniței.

Conform informațiilor Știrilor PRO TV, Adomniței era și proprietarul avionului, pe care îl cumpărase cu circa 10 zile în urmă și făcea în prezent cursuri de pilotaj.

Marcel Ilieșe avea 58 de ani și este fost pilot militar, considerat unul dintre cei mai buni piloți și instructori de zbor din România.

Arhitectul Bogdan Adomniței, fratele fostului ministru și deputat liberal Cristian Adomniței, avea 42 de ani. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.