Conecteaza-te cu noi

Afaceri

Familia Safir – noua identitate vizuală prezentată în premieră la Vaslui 

Publicat

in

Familia Safir sărbătorește, alături de vasluieni,organizând cel mai mare flash mob din România

• Familia Safir va dona câte 10 euro pentru fiecare dansator

Avis Coffee Shop

• Banii vor fi folosiți pentru realizarea unui proiect dedicat timpului petrecut în familie

• Întră pe site-ul safir.ro și învață pașii de dans de la coregrafi profesioniști

Familia Safir sărbătorește anul acesta 7 decenii și 4 generații de antreprenoriat românesc, moment pe care am ales să-l marcăm printr-o nouă identitate vizuală, care să ofere unitate și coerență produselor și firmelor din grupul actual.

Reuniți sub un singur nume – Familia Safir, transmitem un singur mesaj Felul de a fi bun care însumează valorile noastre comune și ne ghidează toate acțiunile. Astfel, începând cu luna octombrie, produseleDeliciosul de Vaslui, Zdravăn Moldovenesc și Răsfăț Românesc (anterior Fomică?), vor fi grupate sub un singur nume de brand „Familia Safir” ce le va face ușor de identificat la raft. 

Acest moment înseamnă însă mai mult decât succesul unei afaceri, el reprezintă succesul parteneriatului dintre Familia Safir și comunitatea din care cu mândrie și respect facem parte. Avem convingerea fermă că binele unei companii este strâns legat de binele comunității în care ea crește și se dezvoltă și că Felul de a fi bun se învaţă în familie şi se dăruieşte mai departe în comunitate.

Astfel că am ales să sărbătorim printr-un eveniment care să implice întreaga comunitate din Vaslui: cel mai mare flash mob din România, ce va avea loc duminică, 25 septembrie, începând cu orele 12.00, în Centrul Civic din Vaslui.

Dans, muzică, cadouri surpriză și multă voie bunăsunt cuvintele cheie care definesc evenimentul, dar noi vom mai alătura altele la fel de importante: familie, timp liber și bunăstare. Pentru că ne dorim să contribuim la realizarea unui proiect dedicat timpului petrecut în familie, prin donarea a 10 euro pentru fiecare dansator care participă la flash mob!

Scanează codul QR de pe materialele de informaresau intră direct pe site-ul nou www.safir.roparticipă la lecțiile de dans pregătite de coregrafii noștri profesioniști, antrenează-te cu familia și prietenii și vino să dansezi pentru Vaslui!

Familia Safir, împreună cu partenerii instituționali: Primăria Vaslui și Consiliu Local, și partenerii media Kiss FM, Rock Fm și știriest.ro, te așteaptă la cel mai mare flash mob din România!

Populare

Stiri din categoria: Afaceri Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.