Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un tanar a murit dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori

Publicat

in

Întâmplare șocantă în cursul nopții trecute în municipiul Huși. O ambulanța a fost solicitată pentru un bărbat în vârstă de 29 de ani, înjunghiat în piept, în condiții necunoscute. La fața locului a fost trimis un echipaj medical care a găsit victima în stare gravă, inconstient cu multiple plăgi injunghiate și în șoc hemoragic. Tânărul a fost transportat de urgență la Spitalul Huși, dar la scurt timp a decedat.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

IPJ Vaslui

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Poliția Municipiului Huși a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, ar fi fost înjunghiat și se află, în stare de inconștiență, în scara unui bloc, de pe strada Ștefan cel Mare, municipiul Huși.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Huși, pentru acordarea de îngrijiri medicale însă a decedat în cursul dimineții.

La fața locului, s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui pentru a fi efectuate cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei.

Întrucât în cauză există suspiciunea săvârșirii unei infracțiuni contra vieții, cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

2 persoane bănuite de participarea la săvârșirea infracțiunii sesizate, bărbați de 30, respectiv 31 de ani, din Huși, au fost depistate și se află în custodia polițiștilor.

Stire in curs de actualizare

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.