Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Strazile din oras sunt “asfaltate” in bataie de joc -FOTO

Publicat

in

În municipiul Vaslui bataia de joc este la ordinea zilei. Dupa ce toate strazile au fost distruse, primaria a anuntat cu surle si trambite ca in unele zone a inceput astuparea gropilor. Chiar viceprimarul Lucian Braniste anunta pe data de 14 septembrie ca s-a trecut la refacerea strazii Pacii. Problema este ca portiunea de strada reabilitata arata la fel de rau si dupa ce “meseriasii” au astupat gropile.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Craterele au fost acoperite pe sarite sau pe jumatate, iar fotografiile nu mai au nevoie de alte comentarii.

“După discuții interminabile în cadrul plenului Consiliului Local al Municipiului Vaslui, după adrese, notificări și insistențe atât la SC Aquavas SA cât și la SC Pfeiffer SRL, a început și refacerea și aducerea la starea inițială a Str. Păcii din imediata vecinătate a Școlii nr. 8.
Sperăm ca în cel mai scurt timp să fie schimbată “fața” acestui cartier.
PS: Față de locuitorii zonei, pentru răbdarea lor, nu cred că sunt cuvinte justificative”, anunta viceprimarul pe retele sociale.

În timp ce străzile sunt ciuruite, traficul e infernal indiferent de ora, trotuarele au devenit adevărate capcane pentru trecători, primarul Vasile Paval doar admira dezastrul din oraș. Totul, fară sa ii pese nimănui de nemulțumirile localnicilor. Cel putin asta demonstreaza edilul social democrat.

Infrastructura municipiului Vaslui este la pământ, iar în multe cartiere este imposibil de circulat. Străzile sunt cufundate în noroi, mașinile rămân împotmolite, iar cetățenilor le este imposibil să se mai descurce. În unele locuri vasluienii așteaptă și de doi ani o minune. Pe strazile din zona gării este dezastru, la fel în centru, pe Traian sau în cartier.

Edilul municipiului Vaslui, social democratul Vasile Paval, a afirmat adesea ca responsabilitatea pentru dezastrul din oras nu apartine institutiei pe care o conduce. Paval sustine ca Primaria Vaslui nu este parte in contractul incheiat pentru refacerea retelei de apa si canal. El aruncă vina în curtea Consiliului Județean, instituție condusă de colegul său de partid, Dumitru Buzatu. Primarul nu pomeneste insa nimic despre locurile de joaca inchise sau distruse si nici despre strazile din pamant care nu au fost asfaltate vreodata.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.