Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Măsurile luate de o școală pentru a evita facturile mari la curent și gaze

Publicat

in

Conducerea unei şcoli din Fălticeni a accesat fonduri europene pentru modernizare. Proiectul are o valoare de peste 4 milioane de lei şi prevede izolarea clădirii, instalarea de panouri fotovoltaice şi multe alte facilităţi, care vor scădea considerabil facturile la utilităţi.  

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Proiectul este realizat în proporție de peste 90%, urmează finisajele și conectarea panourilor fotovoltaice. Principalul scop al proiectului a fost reducerea emisiilor de dioxid de carbon, cu 50%, lucru câștigător și din punct de vedere al costurilor utilităților.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Prin aceste pompe, căldura este captată de afară și transformată în energie termică. De altfel și izolația exterioară a școlii a redus considerabil pierderile de căldură. Deși au fost perioade cu temperaturi scăzute nu a fost necesară pornirea centralei termice.

Practic, prin măsurile implementate, consumul total de energie ar trebui să scadă cu 40%, lucru ce se va vedea cel mai bine în facturile de energie electrică și gaze naturale. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.