Conecteaza-te cu noi

Bursa zvonurilor

Cum sunt vaccinați bătrânii dintr-un sat! Imunizarea se face la barul din sat, considerat centru medico-social- BURSA Zvonurilor

Publicat

in

Câte o cinzeacă de rachiu, o zi da și una nu, este doza perfectă! La toate astea se adaugă câte un vaccin antigripal. Se întâmplă în comuna Solești, acolo unde un medic de familie este prea ocupat pentru a-i trata pe pacienții pe care îi are pe liste. Încasează în schimb bani pentru ei. Ca să rezolve problema administrării vaccinurilor antigripale, medicul cu pricina a luat legătura cu patroana unui bar din sat, asistentă medicală la Spitalul de Urgență și i-a dat acesteia tolba cu vaccinuri pe care să le administreze vârstnicilor. Bătrânii au fost chemați la crâșma din sat și imunizați. Oamenii au fost puși să semneze că li s-a administrat vaccinul, iar medicul și-a încasat banii pentru “munca” prestată. Nu mai contează că nu i-a văzut la ochi pe pacienți și că viața acestora a fost pusă în pericol cu bună știință. 

Populare

Stiri din categoria: Bursa zvonurilor Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.