Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tânăr arestat preventiv după ce şi-a bătut tatăl 

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Deleni a fost reţinut de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală 2 Vaslui violenţă în familie şi nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, după ce şi-a agresat tatăl.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Deleni, cu privire la faptul că fiul său provoacă scandal la domiciliu.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că, pe fondul consumului de alcool, bărbatul de 32 de ani şi-ar fi agresat tatăl. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie. Totodată, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de cinci zile, împotriva bărbatului, acesta fiind evacuat temporar din locuinţa părinţilor şi obligat să păstreze distanţa de 50 de metri faţă de tatăl său şi de locuinţă. În urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce vor necesita 35-40 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Ulterior, în aceeaşi seară, la ora 21:30, bărbatul a încălcat prevederile ordinului de protecţie provizoriu şi a încercat să pătrundă în locuinţa părinţilor săi. În urma probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore”, precizează sursa citată.

Bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.