Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Caz înfiorător! O fată de 15 ani a fost violată, în repetate rânduri, de tatăl ei

Publicat

in

Caz înfiorător într-un sat din județul Iași. O fată de 15 ani a fost violată luni în șir chiar de tatăl ei. Individul de 42 de ani ar fi amenințat-o în tot acest timp să nu spună nimănui prin ce chinuri trece.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Abia zilele trecute, fata și-a făcut curaj și i-a povestit ororile unei mătuși, care a sunat imediat la 112. Bărbatul este acum în arest preveniv și riscă ani grei de închisoare.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Violurile ar fi început în primăvara acestui an

Violurile ar fi început în primăvara acestui an, după ce individul de 42 de ani s-a întors de la muncă din străinătate și a luat-o acasă pe fată și pe fratele ei, care până atunci au stat la o rudă. Părinții copilei erau despărțiți de multă vreme, și mama locuia în alt sat. Mătușa victimei povestește că, de când locuia cu tatăl ei, copila a devenit tot mai tăcută.

Mătușa fetei: El nu a mai vrut să plece în Germania și i-a luat acasă în partea cealaltă. Mi-a făcut panaramă. O copilă, doamnă, o copilă. Am stat și m-am întrebat: ‘Măi fraților, de ce nu a spus șapte luni de zile și a spus deabia acum? De ce’? A zis că i-a fost frică”.

Acum trei zile, copila și-a făcut curaj și i-a spus mătușii calvarul prin ce a trecea de mai bine de jumătate de an. Revoltată, femeia a sunat la 112. Pe baza probelor, suspectul a fost arestat preventiv pentru viol în formă continuată.

Potrivit asistenței sociale, bărbatul consuma des alcool și era violent cu toți cei din jur. Pe biata fată, dar și celalalt copil, obișnuia să-i bată, iar singura scăpare pentru cei doi frați era să se supună, ca să nu-l înfurie. Traumatizați, amândoi au păstrat luni de zile tăcerea.

Elena Roxana Pănoi, inspector de specialitate Asistență Socială: „În ultima perioadă, pentru că tatăl nu i-a mai dat bani să meargă la școală, a lipsit. Momentul în care trebuie să te oprești să nu spui o asemenea bombă celor din jur și trăiești cu informația asta mereu și tot timpul nu știi ce urmează, clar este vorba despre un stres emoțional constant”.

Individul era cunoscut în sat ca un om foarte violent.

Localnică: Făcea scandal, îl vedeam mai mult beat pe la magazin”.

Copila de 15 ani va urma ședințe de consiliere psihologică, iar Asistența Socială îi va asigura cheltuielile necesare pentru a se întorce cât mai curând la școală.

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.