Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Șofer prins cu alcoolemie la volan și biciclist găsit beat criță circulând pe un drum județean

Publicat

in

Polițiștii vasluieni au sancționat contravențional doi vasluieni, după ce au fost prinși în stare de ebrietate circulând cu autoturismul sau bicicleta pe drumurile publice.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul național DN 24, în localitatea Satu Nou, comuna Muntenii de Sus, județul Vaslui, au surprins cu aparatul radar un autoturism condus de o persoană de sex masculin de 28 de ani, circulând cu viteza de 88 km/h pe limitare de 50 km/h. În urma testării cu aparatul alcoolest, a rezultat o alcoolemie de 0,38 mlg/l in aerul expirat.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

De asemenea, polițiștii de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean 243, în localitatea Puiești, au fost oprit în trafic un biciclist care, în urma testării cu aparatul alcoolest, a rezultat o alcoolemie de 1,59 mlg/l în aerul expirat.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.