Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Bărbatul muşcat de patru maidanezi a rămas fără o bucată din ureche

Publicat

in

Un bărbat de 65 de ani din Iaşi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat de o haită de câini, într-un cartier de la periferia oraşului Iaşi. Omul a rămas fără o parte dintr-o ureche şi are răni pe faţă şi pe umeri. Atenţie, urmează informaţii cu puternic impact emoţional!

Bărbatul a rămas internat sub supraveghere, dar rănile nu îi pun viaţa în pericol. Acesta se întorcea de la o vizită făcută fratelui său, iar la un moment dat, pe o alee dintre blocuri, a fost atacat de 4 câini. Maidanezii l-au atacat în partea de sus a corpului şi l-au muşcat de o ureche, de umăr, dar şi de faţă. Martorii au sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă SMURD care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Sfântul Spiridon.

Fest Bijuterii

Coordonatorul UPU de la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat, marţi, că bărbatul a fost în cartierul Galata să îşi viziteze fratele, iar la întoarcerea spre casă, la Zimbru, a fost atacat de o haită de câini.

„Pacientul prezenta plăgi muşcate la nivel auricular stâng, cu importantă lipsă de substanţă la nivelul pavilionului auricular, la nivelul regiunii obrazului stâng şi plăgi escoriate la nivelul omoplaţilor bilateral. Pacientul a beneficiat de consulturi de specialitate efectuate de medici ORL, Oro-Maxilo-Faciali, de Chirurgie Generală şi Boli Infecţioase, pentru stabilirea conduitei terapeutice. El a rămas internat la clinica de ORL”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

Maidanezii agresivi, o problemă scăpată de sub control

Problema câinilor abandonaţi pe străzi, devenită un fenomen în ultimii ani, pare a fi scăpată de sub control. Din acest motiv, primăriile sunt puse la plată. Incidentul vine după ce o femeie tot din Iaşi a câştigat în instanţă daune de 50.000 de lei de la Primărie, după ce în 2016 a fost muşcată de o haită de maidanezi. Atunci, aceasta nu a mai putut să muncească şi a fost nevoie să se pensioneze anticipat. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.