Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Bătrână atacată de propriul câine. Un vecin a auzit strigătele de ajutor și a sunat la 112

Publicat

in

O femeie în vârstă de 86 de ani din județul Vaslui a fost mutilată de câinele său. Vecinii i-au auzit strigătele de ajutor și au alungat animalul. Batrana era conștientă, însă în stare gravă.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Nenorocirea s a petrecut miercuri dimineață, in comuna Ibănești. Femeia locuia singură, așa că familia i-a adus un câine ciobănesc in urma cu ceva timp pentru a fi în siguranță. Animalul nu era agresiv. In aceasta dimineață, femeia a ieșit în curte sa îl hrănească și atunci s a produs nenorocirea. Câinele a atacat-o din senin si i-a smuls un braț. Batrana are mușcături și pe cealaltă mana. Un vecin a auzit țipetele și a alungat animalul cu o furca. Au fost chemati in ajutor medicii de la Ambulanta, care au transportat ranita la spitalul din Bârlad, conștientă, dar grav rănită. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a lămuri ce s-a întâmplat.

foto: arhiva

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.