Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Un tanar si-a lovit părinții cu toporul dupa care a fost impuscat de politisti- FOTO

Publicat

in

Întâmplare șocantă, in localitatea vasluiană Protopopesti. Un bărbat cu afecțiuni psihice în vârstă de 33 de ani și-a măcelărit părinții cu toporul. A fost oprit de polițiști cu focuri de arma.

Înainte de miezul nopții, vecinii au sunat la 112 și au cerut ajutorul medicilor pentru tanarul de 33 de ani, care era violent și făcea scandal. Echipajul medical de la Ambulanță a fost amenințat de către acesta cu cuțitul, așa că a fost anunțata Poliția. Doar așa au putut pătrunde medicii în locuința familiei. Imaginea i-a îngrozit. Părinții tânărului, in vârstă de 58 și, respectiv, 64 de ani, zăceau inconștienți, cu rani profunde la nivelul capului.

Fest Bijuterii

Au fost chemate alte echipaje medicale de la Vaslui, iar în timp ce răniții primeau îngrijiri, in curte, individul a sarit la politisti. I-a amenințat pe agenți cu toporul, iar aceștia au tras mai multe focuri de avertisment în plan vertical și, ulterior, l-au împușcat în picior și în zona abdomenului. Potrivit medicului Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, in drum spre spital, bărbatul a devenit agresiv cu membrii echipajului și a distrus aparatura medicala din autosanitara.

S-a apelat din nou la poliție și omul a fost imobilizat de targa. A rămas internat la Vaslui, sub pază, starea lui fiind una stabila. Părinții sai au fost transferați la Neurochirurgie Iași, in coma. Ancheta a fost preluată de un procuror.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.