Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Tânărul împuşcat de poliţişti a devastat ambulanţa care îl ducea la spital: „Colegii noştri au trecut prin nişte clipe groaznice”

Publicat

in

Tânărul în vârstă de 33 de ani, din Protopopeşti, judeţul Vaslui, împuşcat de poliţişti după ce şi-a băgat părinţii în comă, a devastat ambulanţa care îl ducea la spital.

Tânărul în vârstă de 33 de ani, din Protopopeşti, judeţul Vaslui, împuşcat de poliţişti după ce şi-a băgat părinţii în comă, a devastat ambulanţa care îl ducea la spital.

Fest Bijuterii

Un reprezentant al SAJ Vaslui a povestit că întregul echipaj medical a trecut prin clip de coşmar atunci când tânărul a fost dus la spital. 

„Colegii noştri au trecut prin nişte clipe groaznice în cursul nopţii trecute, solicitarea a fost iniţial făcută pentru un pacient agitat, a fost făcută solicitarea chiar de tatăl persoanei respective în vârstă de 33 de ani.

Echipajul care a ajuns acolo nu s-a putut apropia pentru că agresorul era foarte violent, i-a ameninţat cu un cuţit motiv pentru care au scăpat cu fuga, s-au retras la marginea satului, au chemat ajutorul poliţiei, iar când au pătruns în casă au găsit cei doi părinţi găsiţi loviţi la cap, în comă, loviţi cu un topor.

În timp ce acordau primul ajutor acestora s-au auzit împuşcături în curte, iar din conflictul care se pare că a avut loc între poliţişti şi agresor a rezultat împuşscarea acestora, el prezenta nişte plăgi împuşcate la nivelul toracelui şi la nivelul unui membru inferior. 

Iniţial agresorul s-a liniştit când s-a văzut rănit, a fost pansat, a fost perfuzat, a fost aşezat în ambulanţă şi au plecat către spital.

Poliţia nu  a însoţit ambulanţa către spital pentru că protocoalele actuale care sunt în vigoare, nu permit poliţistului să se suie în ambulanţă.

Către spital, aşa rănit cum era, agresorul a devenit odată şi mai violent”, a declarat Daniel Ungureanu, purtătorul de cuvânt al serviciului de ambulanţă Vaslui.

Purtătorul de cuvânt susţine că nu se permite ca un polițist să fie prezent în ambulanță, ci doar ca ambulanţa să fie însoţită din spate de o mașină de poliţie. Însă în această situație, acest lucru nu s-a întâmplat.

Daniel Ungureanu a precizat că schimbarea actualelor protocoale a fost discutată şi înainte de tragedie, astfel încât poliţistul să însoţescă cadrele medicale.

Bărbatul a fost transportat la spitalul de Chirurgie Toracică din Iaşi cu plăgi împuşcate la nivelul toracelui. La spitalul Vaslui a rămas doar mama agresorului internată.

Ambulanța a preluat tatăl agresorului care are un traumatism craniocerebral și este în comă profundă, fiind ulterior transportat la Iaşi.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.