Conecteaza-te cu noi

Știri Bacău

Un bărbat și-a înjunghiat soția cu un cuțit. Ambii au ajuns în stare gravă la spital

Publicat

in

Scenariu cutremurător în judeţul Bacău. Doi soţi, părinţii a trei copii, au ajuns în stare gravă la spital, după ce, povestesc rudele, bărbatul şi-ar fi atacat nevasta cu un cuţit, apoi ar fi încercat să îşi pună capăt zilelor.  

Fest Bijuterii Elite Biodental

Procurorii n-au putut sta deocamdată de vorbă cu niciunul dintre ei. Femeia în vârstă de 30 de ani este în stare critică, spun medicii. 

Scenele s-au petrecut în locuinţa celor doi soți, când cei trei copii ai cuplului, cu vârste între 9 şi 12 ani, erau la şcoală. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul în vârstă de 38 de ani s-ar fi cinstit la cârciuma din sat, apoi şi-ar fi sunat fratele să-i spună ce are de gând. O rudă care a mers să verifice a povestit că i-a găsit pe cei doi soţi într-o baltă de sânge. 

Ion Ţâmpău, vecin: M-am găsit cu sora lui plângând şi mi-a spus că s-au tăiat tăticu cu mămica. Am venit în casă aici şi m-am uitat. Răsuflau amândoi”.

Două echipaje de la ambulanţă i-au transportat pe soți la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Bacău, cu răni în zona gâtului. Starea bărbatului este stabilă, spun medicii, dar femeia e în stare critică. 

Mirela Romaneţ, purtătorul de cuvânt al Spitalului din Bacău: „Din declaraţiile martorilor se pare că el a înjunghiat-o pe ea şi ar fi încercat să se sinucidă. Imediat cum au ajuns la urgenţe au fost duşi în sala de operaţie. Femeia are un prognostic foarte, foarte scăzut. A venit la noi cu tensiune 5″.

Vecinii spun că necazurile au început în momentul în care femeia în vârstă de 30 de ani şi-a găsit de lucru în Bacău, iar soţul ar fi început să fie măcinat de gelozie. 

Mioara Roşu, vecină: „Sunt oameni cuminţi, aveau grijă de copii, dar nu ştiu ce s-a întâmplat. Cum vă explicaţi ce s-a întâmplat? Nu ştiu. Băutura”.

Cei trei copii ai cuplului au fost preluaţi de o mătuşă și vor rămâne în grija ei și a bunicii. 

Maria Rusu, asistent social: Au condiţii, au căldură, au mâncare. O să vină bunica şi mătuşa să le luăm o declaraţie la primărie”. 

Î: Și copiii credeţi că pot rămâne în mediul ăsta? 

Asistent social: „Pot rămâne în mediul ăsta, nu trebuie luaţi din familie”.

Pentru că niciunul dintre cei doi soţi nu a putut fi audiat, procurorii au deschis deocamdată un dosar penal in rem, adică privind fapta, nu persoana, pentru tentativă de omor.

Populare

Stiri din categoria: Știri Bacău Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.