Conecteaza-te cu noi

StiriEst

Metoda prin care a reușit un polițist să își păcălească superiorii pentru a beneficia de o pensie mai mare

Publicat

in

Un polițist din Vaslui a apelat la o metodă ingenioasă pentru a beneficia de o pensie generoasă. Iată câți bani câștigă în prezent!

Un polițist din Vaslui a reușit să primească mai mulți bani, cu ajutorul unei metode ingenioase, ajungând la 13.000 de lei.

Avis Coffee Shop

Acesta și-a umflat pensia specială, dar în scurt timo totul a ieșit la suprafațată, după ce un superior a sesizat acest lucru. 

Superiorii săi au aflat de metoda folosită abia după 6 luni. 

Polițistul și-a umflat pensia specială cu ore suplimentare 

Omul legii ocupa o funcție importantă la Serviciul de Resurse Umane al IPJ Vaslui când a decis să-și umfle pensia specială cu ore suplimentare. 

Bărbatul a notat că a lucrat destul de mult peste program. https://d-24691172543853985524.ampproject.net/2211250451000/frame.htmlÎn realitate, dacă ar fi respectat orele trecute, polițistul trebuia să fie la muncă 24 de ore din 24, nonstop. 

Superiorii bărbatului au sesizat problema, iar acesta nu primește bani mai puțini. După ce a fost chemat în instanță, polițistul a avut câștig de cauză în fața IPJ Vaslui, în prezent bucurându-se în continuare de pensia sa de 13.000 de lei lunar

Populare

Stiri din categoria: StiriEst Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.