Conecteaza-te cu noi

Știri Bacău

Focuri de armă la o biserică din Bacău. Au fost implicați doi bătrâni, dintre care unul de aproape 90 de ani

Publicat

in

Doi bărbaţi din comuna Podu Turcului sunt cercetaţi penal după ce vineri au tras mai multe focuri cu puşca, în aer, în curtea bisericii din localitate, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bacău.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

„În această dimineaţă, doi băcăuani din comuna Podu Turcului au tras şase focuri în curtea bisericii, în plan vertical, cu puştile de vânătoare de calibru 12. Motivul, care ţine de o tradiţie veche de prin partea locului – alungarea spiritelor rele.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Spre ghinionul lor, în zonă se aflau şi jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bacău, care au intervenit şi i-au legitimat pe cei doi, în vârstă de 86 ani, respectiv 78 ani, constatând că armele de vânătoare erau deţinute în mod legal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJJ Bacău, Alexandra Dănculea.

Cei doi bătrâni sunt cercetați penal

Jandarmii le-au întocmit celor doi bărbaţi actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă letală sau interzisă fără drept.

Actele procedurale întocmite au fost înaintate organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor.

Populare

Stiri din categoria: Știri Bacău Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.