Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Dumitru Buzatu, reales în funcția de președinte al PSD: Ne aşteaptă nişte ani grei de muncă

Publicat

in

Dumitru Buzatu a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui, în cadrul conferinţei judeţene a formaţiunii, în prezenţa preşedintelui partidului, Marcel Ciolacu şi a secretarului general al PSD, Paul Stănescu.

Fest Bijuterii Elite Biodental

Buzatu a fost singurul candidat pentru funcţia de conducere şi a fost ales prin vor deschis, în unanimitate, de cei 812 delegaţi prezenţi la conferinţa de alegeri, din cei 835 convocaţi.

‘Mulţumesc tuturor acelora care ne-au adus anumite complimente în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii noastre. Noi nu suntem învăţaţi cu asta, noi suntem cu critica învăţaţi şi nu putem ca în una din puţinele ocazii când se întâmplă lucrul acesta să nu mulţumim tuturor acelora care au apreciat activitatea noastră. Eu ţin să mulţumesc în primul rând conducerii partidului care a făcut efortul de a fi alături de noi aici. (…) Vreau să vă spun în puţine cuvinte, pentru că vom mai avea ocazia să discutăm mai pe larg sarcinile noastre, că ne aşteaptă nişte ani grei de muncă. Nu e foarte încurajatoare promisiunea aceasta, înţeleg, dar trebuie să ne ţinem de ea, pentru că avem nevoie de victorie în alegerile din 2024’, a declarat Dumitru Buzatu.

Liderul judeţean al PSD a punctat în raportul prezentat în faţa delegaţilor că este nevoie de o mobilizare a tuturor membrilor, astfel încât formaţiunea social-democrată să obţină în judeţ majorităţi confortabile în consiliile locale şi în consiliul judeţean. Buzatu a amintit că la anterioarele alegeri generale, PSD a obţinut în judeţul Vaslui doar trei mandate în Camera Deputaţilor şi unul la Senat, în condiţiile în care şi-a propus patru deputaţi şi doi senatori. El a vorbit despre o campanie mediatică împotriva liderilor PSD şi a programelor social-democrate, susţinută de toate partidele politice şi mai ales de şeful statului, Klaus Iohannis.

‘Aş putea să spun că alegerile din 2020 au fost cele mai grele alegeri din întreaga mea carieră politică şi din activitatea organizaţiei judeţene a PSD. Nu datorită activităţii, dimpotrivă, ci pentru că am fost victimele unei campanii electorale permanente, o campanie electorală care a început imediat după terminarea alegerilor din 2016, o campanie împotriva PSD, împotriva rezultatului obţinut în alegerile respective şi a continuat până 2020. (…) A fost o campanie susţinută inclusiv instituţional. Nu cred că nu-şi mai aminteşte cineva de prestaţia Preşedintelui actual al României, domnul Klaus Iohannis, care în fiecare zi, de vreo câteva ori, ni se adresa într-un mod nu prea politicos, lucru pe care a încercat să-l repare mai recent. Prezent de atâtea ori la televiziunea naţională, la televiziunile private dar care au caracter naţional, peste tot unde s-a putut, pe reţele sociale, a creat o presiune extraordinară asupra susţinătorilor PSD, presiune care s-a reflectat şi în judeţul nostru asupra organizaţiei’, a spus Dumitru Buzatu.

Dumitru Buzatu se află la conducerea PSD Vaslui din anul 2000.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.