Conecteaza-te cu noi

Știri Botoșani

Ce au descoperit polițiștii în casa suspectului în cazul decapitării bărbatului din Botoșani

Publicat

in

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, nașul de cununie al victimei, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, el fiind principalul suspect în cazul crimei de sâmbătă din localitatea Călăraşi.

Fest Bijuterii Elite Biodental

În urma percheziţiilor efectuate la locuinţa acestuia, au fost identificate mai multe haine şi o pereche de încălţăminte care erau pline de sânge, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia, a declarat, pentru Agerpres.

„La locuinţa individului s-au găsit obiecte vestimentare purtătoare de sânge, inclusiv încălţămintea care ar fi lăsat urme la faţa locului. Se va face o expertiză a acestora, dar la prima observaţie sunt mari şanse să fie vorba de aceeaşi pereche de încălţăminte”, a afirmat Chihaia.

Anchetatorii susţin că la faţa locului au fost găsite un hârleţ şi o toporişcă, care ar fi fost folosite la decapitarea victimei.

„Concluziile medico-legale vor stabili dacă bărbatul mai era în viaţă la momentul tăierii capului”, a adăugat Valeriu Chihaia.

Cadavrul unui bărbat decapitat a fost găsit, sâmbătă, în curtea unei case din localitatea Călăraşi.

Populare

Stiri din categoria: Știri Botoșani Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.