Conecteaza-te cu noi

Stiri Moldova

Nelu Tătaru: Cel mai important aspect este să reușim să dezvoltăm fiecare regiune- FOTO

Publicat

in

Premierul Nicolae Ciucă, deputatul Nelu Tătaru, vicepreședinte PNL al Regiunii Nord-Est, alături de reprezentanți din Guvernul României și Parlamentul României, autorități centrale și locale, au făcut o vizită pe șantierul de la Aeroportul Iași, acolo unde se construiește cel mai mare terminal din țară, din ultimii 30 de ani.

Aeroportul Iași este astăzi autostrada aeriană a Moldovei,  iar investiția de 80 de milioane de euro care se face aici pentru extinderea și modernizarea sa va susține dezvoltarea Moldovei pe mai multe niveluri: economic, social, turistic, medical.

Avis Coffee Shop

Modernizarea aeroportului este în totalitate un proiect al administrației liberale.

“Toți cei care mă cunoașteți știți cât de legat sunt de oameni și cât de mult îmi doresc binele României.

Avem atâtea lucruri de construit în vremuri presărate cu mari provocări, dar cel mai important aspect este să reușim să dezvoltăm fiecare regiune, județ localitate, sat, cătun…prin proiecte concrete. 

Împreună cu premierul Nicolae Ionel Ciucă, președintele Partidului Național Liberal, am fost prezent la Iași unde am vizitat șantierul noului terminal T4 al Aeroportului International Iași, lucrare care va fi gata până la finalul acestui an.

Prin punerea în aplicare a acestui proiect de dezvoltare, Aeroportul Internațional Iași va deveni al doilea cel mai mare din țară, după Otopeni.

Astfel, românii noștri (și nu numai) ajung mai usor și mai repede acasă”, a declarat Nelu Tătaru. 

Populare

Stiri din categoria: Stiri Moldova Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.