Conecteaza-te cu noi

Știri Iași

Accident grav între o ambulanţă și un autoturism. Sunt cinci persoane au fost rănite

Publicat

in

Un accident rutier grav s-a produs, duminică, pe un drum județean din Iași. Cinci persoane au fost rănite, după ce o ambulanţă a intrat în coliziune cu un autoturism.

Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares Oferta Geologie Iasi

Potrivit ISU Iași, accidentul a avut loc localitatea Mihail Kogălniceanu, pe DJ 282 C, între un autoturism și o ambulanță tip B de la SAJ.

Echipajele de intervenție au constatat că în urma impactului au rezultat 5 victime, conștiente, neîncarcerate.

„Accident rutier produs în localitatea Mihail Kogălniceanu, com. Ţigănaşi, pe DJ 282 C, între un autoturism şi o ambulanţă tip „B” de la SAJ. Au fost implicate 5 persoane, conştiente, neîncarcerate. La locul evenimentului rutier acționează o autospecială de intervenție și stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, echipajul de TIM, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și o ambulanţă tip „B” de la SAJ Iași. Echipajele de intervenție sosite la locul evenimentului rutier au constatat că în urma accidentului rutier au rezultat 5 victime, conștiente, neîncarcerate. Acțiunea este în dinamică”, au transmis reprezentanții ISU Iaşi.

Sursa: ISU Iași, ISU Bacău

Populare

Stiri din categoria: Știri Iași Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.