Conecteaza-te cu noi

Știri Suceava

Un tânăr cu permis de conducere de numai o zi, şi-a băgat în spital cinci colegi

Publicat

in

Cinci elevi au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident. Autovehiculul era condus de un adolescent care avea permis de conducere de numai o singură zi.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Accidentul s-a pus petrecut în această dimineață, pe drumul care leagă localitatea Dumbrăveni de Verești, în judeţul Suceava.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Toți cei cinci sunt elevi în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic din Dumbrăveni.

De dimineață, tânărul care se afla la volan și-a dus mama la serviciu, după care urma să ducă înapoi mașina acasă și să meargă pe jos la școală, însă se pare că s-a întâlnit cu prietenii săi și au vrut să facă o plimbare cu mașina.

Din păcate, șoferul, care se pare că era neexperimentat, având permisul doar de o singură zi, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au venit pompierii de la detașamentul Suceava, poliţiştii rutieri, dar şi ambulanţe.

Unul dintre tineri a rămas încarcerat, fiind scos de pompierii de la Descarcerare.

Cei cinci elevi au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe de la Suceava pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Populare

Stiri din categoria: Știri Suceava Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.