Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Se surpă asfaltul în buricul Vasluiului. Lucrări de mântuială făcute pe bani publici- FOTO

Publicat

in

Este imposibil de circulat pe strada Toma Caragiu din Vaslui după ce asfaltul s-a surpat. Șoferii se confruntă cu astfel de situații de mai bine de doi ani de zile în mai toate zonele din Vaslui, dar primarului Vasile Pavăl nu pare să-i pese. Problemele în ce privește infrastructura orașului sunt una mai surprinzatoare ca alta, Vasluiul pare că a rămas fără conducători.

Birsa Turism Fest Bijuterii

De ceva vreme tot mai mulți vasluieni se plâng de lipsa locurilor de parcare dar şi de proasta calitate a asfaltului, de străzile sparte și lăsate de izbeliște. “Au apărut găuri în asfalt și ne rupem mașinile în două” a declarat un șofer.

Avis Coffee Shop

Groapa formată pe strada Toma Caragiu reprezintă un real pericol pentru toți șoferii care trec pe acolo. ”Au apărut găuri în asfalt prin tot orașul și noi șoferii ne rupem mașinile în două. Treabă de proastă calitate, asfalt ieftin, făcut de mântuială” a declarat un alt vasluian.

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.