Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

VIDEO Copilă de 7 ani bătută de o altă fată în timp ce se întorceau dintr-o excursie

Publicat

in

O revenire din excursie s-a lăsat cu bătaie chiar în autobuzul şcolar. O fată de 7 ani din Vaslui s-a ales cu o entorsă la umărul drept şi 15 zile de scutire, după ce a fost agresată de o copilă cu un an mai mare.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Mama victimei susţine că agresoarea a lovit şi alţi copii şi că învăţătoarea care ar fi trebuit să îi supravegheze nu a intervenit deloc.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Femeia spune că fata de 8 ani ar fi vrut să lovească un băiat, iar fiica sa a intervenit să îl apere, moment în care a fost agresată. „I-a smuls parul din cap, i-a dat palme peste față, i-a răsucit mânuţa de trei ori, i s-a dislocat umărul drept”, scrie mama fetei, potrivit Observatornews.ro

„Am mers la şcoală. Le-am adus la cunoștință doamnei director și doamnei învățătoare. Au zis că fac anchetă. Marţi s-a întâmplat şi nu ştiu nimic despre anchetă. Nu m-au contactat. Am sunat învățătoarea, nu îmi răspunde la telefon”, mai spune părintele.

Cele două copile sunt eleve la Şcoala Gimnazială Gheorghe Cioata Todireşti, însă nu sunt colege de clasă. sursa

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.