Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Ionel Sandu -un susținător al educației!

Publicat

in

Prima ediție a concursului de lectură „Citești și câștigi”, găzduită de huseni, este susținută financiar de omul de afaceri Ionel Sandu, cel care nu se dezminte și continuă sa puna aripi copiilor deștepți. „Nu avem voie sa neglijam cartea, studiul. Așa ne asigurăm un viitor sănătos, o societate viabilă, dreapta. La Vaslui sunt foarte multi elevi dornici sa evolueze. Noi susținem performanta, indiferent că e vorba de matematica sau lectura”, a declarat Ionel Sandu, managerul Radical Grup Vaslui. De data aceasta e vorba de o componentă a proiectului „Călători în lumea cuvântului”, obținut grație strădaniei prof. Stela Ghiță Enache.

Birsa Turism ProfEstetica Cursuri

Peste 250 de elevi din Huși și din împrejurimi s-au înscris la concurs și mai puțin de jumătate au depus fisele de lectură a celor zece cărți impuse, până pe 28 februarie, la biblioteca „Mihail Ralea” din Huși. Competiția propriu-zisă va avea loc pe 18 martie, la Colegiul Național „Cuza Vodă” Husi. „Va fi o probă scrisă, timp de jumătate de ora, timp in care elevii vor răspunde la zece întrebări din cărțile citite. Urmează proba orala. Timp de trei minute, fiecare copil va spune cu ce impresii a rămas, ce i-a placut dintr-o carte citita. Vrem sa îi încurajăm să citească și să prețuiască mai mult lectura”, a declarat prof. Enache. Organizatorii se așteaptă ca activitatea sa se bucure de succes in randul copiilor. Proiectul a mai vizat și o întâlnire cu scriitori, dar și promovarea lecturii in rândul persoanelor cu dizabilități de la Centrul de Reabilitare din Răsesti. De Ziua Bibliotecarului, la Vaslui va avea loc ediția județeană a acestui concurs.

Fest Bijuterii Avis Coffee Shop

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.