Conecteaza-te cu noi

Știri Vaslui

Probleme la Cozmești și Delești din cauza unor titluri de propritate- FOTO

Publicat

in

Reprezentanții primăriilor Cozmești și Delești au solicitat sprijinul Instituției Prefectului Vaslui în vederea soluționării unor problemele pe care cele două comune le au în ce privește stabilirea limitei dintre ele. 

Reprezentanții Prefecturii Vaslui susțin că au ascultat doleanțele celor doi primari și că au analizat documentele puse la dispoziție de aceștia. 

Becuri Electrice
Fest Bijuterii Oferta Educationala Petru Rares

“Comuna Cozmești este desprinsă din comuna Delești și din această cauză există o serie de probleme în ce privește acordarea titlurilor de proprietate și în stabilirea suprafețelor pe care cetățenii le revendică. La această dată, Primăria Cozmești trebuie să elibereze un număr de 375 de titluri de proprietate.

În urma întâlnirii de astăzi am stabilit ca în următoarea perioadă să fie făcute măsurători cadastrale ale suprafețelor de teren disputate de cele două comune. Această activitate va fi efectuată de specialiștii Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Vaslui, iar la ea vor asista reprezentanți ai ambelor comune”, a declarat prefectul Daniel Onofrei. 

Populare

Stiri din categoria: Știri Vaslui Știri Est – portalul tău de știri din Moldova, Vaslui, Botoșani, Iași, Suceava, Bacău, Neamț. Ziar online de știri locale și regionale.